Semuanya Bulan Oktober

07 Oktober 2017/Sabtu

Assalamualaikum

Yeahhhh...Akhirnya berupdate jugak blog aku setelah hati aku puas meronta-ronta ingin kembali aktif lagi dalam dunia blogging..Hihi..Aku sibuk dengan kerja harian pun tidak jugaklah sibuk sangat tapi aku pun tidak tau lah kenapa sejak akhir-akhir nih aku malas sangat nak update blog.Paling-paling aku buka laptop layan sinetron..layan drama..Haha..Itu sebenarnya kes boring itu..:P...

Dan...Dalam bulan Oktober jugak nih lah bulan yang sangat bermakna bagi aku...Nak tahu kenapa?Sebab nya ialah pada tanggal 06 Oktober 1993 adalah tarikh keramat aku apabila aku keluar dari perut mak aku pada tarikh tersebut dan hari Jummat (06 Oktober 2017)..Alhamdulillah...Now....umur aku dah official 24 tahun...Happy birthday untuk diri sendiri..:)..Bila umur dah official 24 tahun nih...aku cuma berharap semua impian aku termakbul.Amin.

Dan....kepada kawan-kawan yang wish birthday aku tuh kemarin (06 Oktober 2017) terima kasih aku ucapkan.Semoga kalian dimurahkan rezeki dan sihat walafiat.Amin..

Ini caption bikin aku terhibur bah..Kena lagi dengan diri sendiri..Haha..


Hahaha...Sudah namanya sahabat memang begini kejadiannya..Thanks sahabat wish my birthday..


Paling-paling terhibur jugak lah aku bila kawan aku begini chat dia..hihi..

Okay...Aku happy masa hari birthday aku biarpun jiwa aku jiwa kacau masa tuh..kikikiki..

Terima kasih kerana sudi baca entri ini.


14 comments:

  1. Samalah kita, October babies. Tapi Syaza 17 hb nanti. Tak sabar nak tunggu birthday. Hehe

    Have a nice weekend 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah...happy bday Syaza...Sorry lambat wish..

      Delete
  2. happy birthday dear...semoga pjg umur, dimurahkan rezeki dan hidup diberkati

    ReplyDelete
  3. ehh kita lahir sama bulan la awak. kite 26 oktober. hehe.Happy Birthday :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...happy bday sis...sorry lambat wish..

      Delete
  4. Asalam blogger Sabah. Tak apa yg pasti kita happy ya di hari ulang tahun lahir anda

    ReplyDelete
  5. Happy birthday nad walau suda lma brlalu

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..