Selamat Hari Raya

16 July 2017/Ahad

Assalamualaikum

Sebelum berakhirnya bulan 7 dan sebelum bulan syawal habis,ada baiknya aku cepat-cepat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin k..:)..

Berlalu lah sudah ramadhan
Sebulan berpuasa
Tiba masa kita rayakan 
Dengan rasa gembira
Anak muda di rantauan
Semua nya pulang kedesa
Cuti raya aku kali ini
Cuma sampai raya keempat sahaja....~~

*Selain daripada tengok bulan dan kiraan kalender,satu lagi cara nak tau esok raya adalah korang dah start jadi syaitan balik..Haha..Selamat Hari Raya...:)...

Raya kedua at Kuala Penyu...

Terima kasih kerana sudi baca entri ini.

22 comments:

  1. Eh kejap, anum dan adieb ni adik beradik eh?

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin Anum...

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya.. bulan syawal tggal beberapa hari je lagi.. kata orang, selagi syawal masih ada.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Anum..Hope belum terlewat untuk wish..tapi bak kata oranf "better late than never"..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum terlewat pun..masih raya jugak nih..selamat hari raya juga..

      Delete
  5. Selamat hariraya maaf Zahir batin

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..