Giveaway Raya by Mya & Friends

26 May 2017/Jumaat

Assalamualaikum...

Selamat berpuasa untuk semua pembaca myafarisha.com yang disayangi. Sempena Ramadhan dan Syawal yang sememangnya dekat sangat dengan kita, Mya dengan usahasama rakan-rakan AFB (Auto Feed Blog) membawakan Giveaway Raya, istimewa untuk anda. Ada RM 240 untuk awak cuba rebut dan menang. Syarat-syarat pun mudah sahaja. Tak mahu borak panjang, kita usha syarat dan hadiah kat bawah.


Syarat :
↳ Malaysian Blogger
↳ Follow Instagram kami : Mya | Ain | PapaG | KG | Unni | Farah
↳ Follow / Add FB kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Follow Google+ kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Follow blog kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Buat satu entri bertajuk : GIVEAWAY RAYA BY MYA & FRIENDS
↳ Copy and Paste code di bawah dalam HTML and Publish.

↳ Tinggalkan link entri dalam bahagian komen
↳ Selesai

*kalau awak tak ada Instagram atau FB, please do mention it dalam entry*

Hadiah :
💕 Tempat pertama : RM 100
💕 Tempat kedua : RM 70
💕 Tempat ketiga : RM 50
💕 Tempat keempat : RM 20

So, jangan tunggu lama-lama. Bermula hari ni sehingga 19 Jun nanti.
Cepat-cepat join sekarang. Klik je banner kat atas tu. Muah cikitt.

Terima kasih kerana sudi baca entri ini.

11 comments:

  1. Semoga berjaya..
    Done follow.. tq singgah page saya..

    ReplyDelete
  2. template baru ka num? ctk, apapun rajin juga ko join GA ni..haha gud luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. x lah juga baru...still template lama cuma design jak yg bertukar...yess...ada semangat sudah mau join Ga nih..tu yg rajin...hihi...tq sha..

      Delete
  3. Gud Luck

    Join dari GA yang sama ;)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..