GIVEAWAY TOP UP BY Blogbabyshambles

30 May 2017/Selasa

Assalamualaikum

 GIVEAWAY TOP UP BY Blogbabshambles
Jom join..Tekan banner ye..

Terima kasih kerana sudi baca entri ini.

Giveaway Raya by Mya & Friends

26 May 2017/Jumaat

Assalamualaikum...

Selamat berpuasa untuk semua pembaca myafarisha.com yang disayangi. Sempena Ramadhan dan Syawal yang sememangnya dekat sangat dengan kita, Mya dengan usahasama rakan-rakan AFB (Auto Feed Blog) membawakan Giveaway Raya, istimewa untuk anda. Ada RM 240 untuk awak cuba rebut dan menang. Syarat-syarat pun mudah sahaja. Tak mahu borak panjang, kita usha syarat dan hadiah kat bawah.


Syarat :
↳ Malaysian Blogger
↳ Follow Instagram kami : Mya | Ain | PapaG | KG | Unni | Farah
↳ Follow / Add FB kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Follow Google+ kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Follow blog kami : Mya | Ain | PapaGKG | Unni | Farah
↳ Buat satu entri bertajuk : GIVEAWAY RAYA BY MYA & FRIENDS
↳ Copy and Paste code di bawah dalam HTML and Publish.

↳ Tinggalkan link entri dalam bahagian komen
↳ Selesai

*kalau awak tak ada Instagram atau FB, please do mention it dalam entry*

Hadiah :
💕 Tempat pertama : RM 100
💕 Tempat kedua : RM 70
💕 Tempat ketiga : RM 50
💕 Tempat keempat : RM 20

So, jangan tunggu lama-lama. Bermula hari ni sehingga 19 Jun nanti.
Cepat-cepat join sekarang. Klik je banner kat atas tu. Muah cikitt.

Terima kasih kerana sudi baca entri ini.

Inilah Akibat Nya

26 May 2017/Jumaat

Assalamualaikum...Hai.


Inilah akibatnya kalau lama gila sudah ndak update blog.Otak jadi lembab gila bila nak cari ilham pikir ayat apa yang sesuai untuk tulis di blog ni..Sedih ooo...Tapi tidak apa.Aku akan menggegarkan balik dunia blog aku yang sunyi sepi krik krik krik ini tidak lama lagi dengan kemunculan kemunculan entry yang terbaru.Fresh lah katakan :P..Promise...

Terima kasih kerana sudi baca entri ini.