Seharian Di Airport KKIA,Sabah

13 March 2017/Isnin

Assalamualaikum

Hari Selasa(07 March 2017) tu,aku and family pi airpot KKIA untuk hantar mak aku sebab mak aku ada lawatan pi Terengganu.Rombongan Majlis Guru Besar.Flight terbang jam 12 cam tu lah.So,jam 10 lebih tu kami dah pun sampai di airport.Sementara tunggu kapal mak aku terbang,aku bawa kakak aku lah pi KFC sebab lapar belum sarapan.Hehe..

Nyum nyum nyummmmm...Sedapnya Zinger Raise KFC ni tapi tiada sayur sos yang ada roti ayam and mayones..Hummmmm....*eh,kira bersyukur lah kan dapat makan..

Sementara menunggu mak aku terbang,datang lah akal jahat aku ni untuk kasih kena kawan-kawan aku di Instagram.

Ndak tau mau cakap apa selain simbol :) ni...Bila baca komen kawan-kawan yang lain tu rasa macam mau ketawa jak ha ha ha...

Yang ni pun lawak.Bila si kawan bertanyakan keadaan aku macam mana begitu lah kejadiannya..Siap kena maki lagi..Hahaha...

Sebenarnya memang aku impian pon nak pi Istanbul.Kenapa Istanbul?Nanti aku kasih cerita okay.So,aku pon ambik lah feel feel konon nya aku nak pi Istanbul.Hoho..

Kali ni aku selfie gaya ala-ala trip comel gittu..

Ni kali aku pakai tudung bawal jak sebab aku sekarang ni malas nak lilit lilit shawl.Rimas.Dan aku juga boleh jadi model tandas.Hakhak..

Lepas mak aku dah selamat terbang tu,kami pun balik and singgah sekejap di Kinarut,Papar nak jenguk jenguk rumah kami yang satu lagi.Malas ar aku nak cerita sebab sebab sebab sebab aku belum ambil gambar rumah tu lagi.Jadi tangguh dulu ya entri pasal rumah kedua family aku tu.

And that last pic at the house.Pic pic selfie...*Pa benda aku mengarut ni...

Tu jer lah yang aku nak cerita pasal cerita aku di airport hari tu.Bab yang aku kenakan kawan aku tu tu ja yang aku buat..Hihihi..

Terima kasih sudi baca netri ini.

6 comments:

  1. Sengaja menyakat kawan-kawan ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah sebab bosan di airport tunggu flight terbang..hihi..

      Delete
  2. Impian awak nak g istanbul? pilihan yang tempat baik sebab selepas je tangok movie istanbul akan datang, tengok tempat sana memang cantik2 gila ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes..impian aku dari dulu start aku tengok movie istanbul aku datang

      Delete
  3. Teringat flight AA delay dr KK ke KLIA dekat 2 jam. Sampai bosan rasanya duduk dekat airport tu. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..bila flight delay..tak tahu nak buat apa..

      Delete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..