Borong Shawl Heavy Chiffon Dengan Harga Yang Murah!!

16 February 2017/Khamis

Assalamualaikum

Hai uollsss...Kemahin lagi ye sekarang ni rajin dah update blog..Hekhek..

Nak bagitau ngan korang ni good news terutama sekali pembaca blog aku extually perempuan.Nak bagitau lah yang aku ni bukan jenis yang hari-hari beli hijabs..Lagi-lagi kalau beli melalui online ni.Sanggup jugak ar pergi ke Mall gara-gara nak beli hijabs yang aku nak..Bila dah dapat satu dua helai cukuplah..Lepas tu balik..Masa zaman study pula...asal pi kelas selalu pakai tudung instant jer sebab malas nak iron..Harhar..

Tapi kan...bila ternampak IG ni kan,IG jual Shawl Heavy Chiffon...Lepas tu cantik-cantik pulaaaaaaa gambar dia dalam IG tu...Ya ammpunnnnnnn...Harga pun murah johh..Shawl Heavy Chiffon RM 10..Perghhhhh...Terus rembat koleksi-koleksi kat IG ni..Feelling in love terus dengan jenis kain dia...Bestt..Senang bentuk..

Tak nak aku cerita panjang-panjang,jom layan gambar-gambar koleksi daripada IG @N.A.NHijabs ni..Tapi sebelum tu ,make sure dompet korang gemok lah dulu..takut-takut jer nanti korang meroyan lak nak beli terus..😁😁😁😁
























🌷Shawl Heavy Chiffon🌷

Material heavy chiffon quality gred AA+
Jahitan tepi baby seam
Material tak jarang
Mudah bentuk
Iron less
1.8m panjang x 0.8m lebar
Straight Cut

Harga :
Rm10.00/Pcs

Beli banyak lagi murah !

Postage :
Sabah(RM12),Sarawak(RM10),Semenanjung Malaysia(RM7)

5Pcs ke atas : Free Postage to SM (Semenanjung Malaysia)

Whatsapp to order :
011-15079364

Ehemmmmm...apa perasaan korang bila tengok warna-warna #shawlheavychiffon yang ada kat atas tu?Rambang mata tak tengok?Rasa macam nak beli jer semua colour-colour dia kan...

Haaa...kalau korang nak berbridesmaid ke nak beli banyak-banyak ke nak beli untuk kenduri kawin,kenduri kendara event untuk hari raya...

Semua boleh..Just whatsapp jer kat no 011-15079364 untuk order..Jangan risau..Semua colour ready stock..

Jom shopping jalan-jalan cuci mata kat IGShop ni @N.a.nHijabs_

IGShop : @N.a.nHijabs_
Contact : 011-15079364

Saya Anum.Ada jodoh kahwin.Tiada jodoh travel!

8 comments:

  1. Cantik2 warna tudung ni, tergoda pula, hihi.

    ReplyDelete
  2. Ya Allah klo de budget nie hbis la shopping sakan nak oiii hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ndak apa..boleh beli sikit sikit dulu :p..

      Delete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..