Kenapa Blog Aku Sunyi Sepi?

21 November 2016/Isnin

Assalamualaikum

Uwaggggggghhhhhhhhhhhhhhhhh..Lama dah aku tak pot pet pot pet kat dalam blog ni.Kalau dulu syok jer and rajin jer aku update apa-apa cerita kat blog.Almaklumlah cerita ku banyak aku share kat facebook dan insta tu lah sebab nya blog pun jarang-jarang berupdate.Maybe umur aku dah meningkat kot sebab tu lah kalau ada masalah aku lebih banyak berdiam diri daripada ceritakan dengan orang lain.Cehh..

Sekarang aku baru je nak melibatkan diri aku dalam dunia bisnes.So,hari-hari dari pagi ke sampai malam insta jer lah yang aku hadap.Bisnes aku ada dua.Satu aku jual Skincare dan yang kedua lagi aku jual shawl dan inner.Jeng jeng jeng..

Selama blog aku menyepi ni,macam-macam yang dah terjadi dekat aku Mula-mula Aku dah habis study.Lepas tu aku mula melibatkan diri aku dalam duni bisnes.And yang terbaru aku dah pun selamat berkonvo.........Yeahhhhhhhhhh!!Alhamdulillah.And now i nak kembangkan lagi bisnes aku yang baru jer bermula.Korang korang korang,korang boleh lah follow ig bisnes aku ya..hek...hek..@N.a.nhijabs_ dan @ejbynbdrah_ ..Tq korang!Jangan risau..Semua harga mampu milik..:)..

So,lain-lain story nanti aku ceritakan key bila mood rajin aku dah ada..:)..

Terima kasih kerana sudi baca entry ini.

2 comments:

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..