Blog Berbaju Baru lagi??

11 Oktober 2016/Selasa

Assalamualaikum

Uwarghhhhh..Lama rasanya aku tak hupdate blog ni..Rindu pulak nak bebel panjang-panjang kat sini.Ada nampak perubahan kah blog aku ni??

Designed template tetap sama cuma aku tukar colour jer.Header pon tetap sama.Sebab aku nak tukar warna blog ni sebab aku nak nampak blog aku ni segar freshh lah katakan.Aku nak korang nampak blog aku ni macam korang sedang tenung laut.Biar nampak ada kedamaian di situ.Cehh..


So,aku harap korang dapat lah terima designed blog aku yang baru ni..Dan dapatlah aku jalan-jalan ke blog korang lagi..Kan..

Semua designed blog ni 100% aku edit sendiri tau kecuali icon-icon comel tu dengan header tu aku tempah dengan blogger hebat yang pandai edit cantik-cantik blog orang..Kalau korang nak cari tutorial yang mudah dan senang faham meh lah rujuk kat senarai BLOGGER TUTORIAL yang aku baru buat tu..:P..

Terima kasih kerana sudi baca entri ini.

2 comments:

  1. blog baru ke atau tukar wajah je?

    from:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. blog baru ke atau ditukar wajah je?

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..