Welcome Back

08 Ogos 2016/Isnin

Assalamualaikum

Hai uollssss.....Sekarang ni masuk bulan 8 sudah..Puasa dan hari raya pun sudah habis dan sekarang bulan merdeka sudah mau tiba...So,apa kau bikin sempena bulan merdeka ni?

Alhamdulillah akhirnya berupdate jugak blog aku kembali macam dulu lagi setelah sebulan lebih menghilangkan diri dalam dunia blogging ni..Bukan suka-suka tau aku hilangkan diri dari dunia blogging ni...Mesti lah ada sebab dan sebabnya tu biarlah aku sorang jer yang tau..:p..

Sebelum aku mo aktif balik berblog ni,tahniah lah untuk diri sendiri sebab sudah berjaya untuk segarkan balik mood berblogging ni.Template masih pakai template lama lah design pun masih pakai yang lama punya cuma warna jak lah yang aku tukar...Kali ni tema warna blog aku ialah biru + turquise...

Macam...Cantekk kah??Header pun baru jugak....Header tuh adalah hasil rekaan dari blogger design yang terkenal pada abad ni..Alah..Ndak payah sebut nama pun tau sudah kan kamu siapa orang nya...Jeng jeng jeng.....Ni lah orang nya yang sudi tolong edit header tolong letak background dekat sidebar..So,big thanks to blogger Sheda Ucu.Hasil kau memang terbaiklah sangat!!5/5 bintang aku bagi...:)..

Ni header aku yang lama...Hasil tangan daripada blogger Sheda Ucu

And this is my new header from blogger Sheda Ucu....So,macam mana??Cantekk..hehe..

Bukan header dan blog sahaja yang baru okehh tapi nama dan url blog aku pun bertukar jugak...Kalau dulu nama blog aku Nurul Baidurah kan and now dah bertukar kepada Anum Abdullah...Url blog pula kalau dulu http://nurrahabdullah.blogspot.com kan now bertukar pulak kepada http://Anumabdullah93.blogspot.com....

Menjadi kebiasaan lah kan kalau seorang blogger ni tiba-tiba feeling blogging dia ni mo tukar mood blog...Dan menukar mood blog ni ada kebaikannya jugak...Kan..Kalau kita ubah mood blog kita,follower kita mahupun diri sendiri tidak akan rasa bosan untuk menjenguk di blog kita kan.

Nampak macam ceria tak warna tema blog aku kali ni??Krik krik...

Terima kasih kerana sudi baca entri ini..


No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..