Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

19 Jun 2016/Ahad

Assalamualaikum

Hello korang semua??Macam mana puasa korang hari ni....ok tak?Sekarang kita sudah 14 hari sudah kita berpuasa.Alhamdulillah...Untuk bulan Ramadhan pada tahun ni,aku bersyukur sangat-sangat sebab puasa tahun ni aku dapat berpuasa penuh di kampung bersama keluarga tersayang aku..Selalunya hari pertama puasa aku selalunya dah duduk kat asrama or rumah sewa..Tapi kali ni aku berbuka puasa dan bersahur kat kampung aku sendiri..

Dengar-dengar,nile.com.my ada buat giveaway lagi.Woww...Bukan alang-alang dia punya giveaway..Kali ni mesti join punya sebab hadiah dia pon best giler-giler..Ye lahh..Walau pun selalu jer ikut giveaway yang dorang buat tapi tak pernah menang lagi tapi masih jugak aku nak join..Manalah tahu lepas ni ada rezeki pula menang..Kan...Belum cuba belum tahu...Yang penting kena usaha baru dapat..:P..


Memandangkan dia suruh pilih 5 item yang aku nak dari nile.com.my ni,so aku pilih barang-barang yang memang aku nak sangat...Biasalah perempuankan...Suka fesyen..


Product : Luggage Organizer Bag
JLM2016 Sales Price : RM 13.70
Date : 16/06/2016
Time Start : 4.00pm
Time End : When limited quantity sold out
Limited Quantity : 400 Units Only (Sold Out)

http://www.nile.com.my/products/15788


Product : Bow Design Princess Flats
JLM2016 Sales Price : RM 12.50
Date : 23/06/2016
Time Start : 4.00pm
Time End : When limited quantity sold out
Limited Quantity : 250 Units Only


Product : Trendy Candy Color Pant
JLM2016  Sales Price : RM 14.90
Date : 29/06/2016
Time Start : 3.00pm
Time End : When limited quantity sold out
Limited Quantity : 300 Units only

http://www.nile.com.my/products/14220

Product : Traveler Backpack
JLM2016 Sales Price : RM 19.90
Date : 30/06/2016
Time Start : 3.00pm
Time End : When limited quantity sold out
Limited Quantity : 300 units only

http://www.nile.com.my/products/16773

Product : Stylish 3-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales Price : RM 24.50
Date : 17/06/2016
Time Start : 4.00pm
Time End : When limited quantity sold out
Limited Quantity : 360 units only

Ok...Dah siap...Harap-harap giveaway kali ni ada rezeki lah kan..

Terima kasih kerana sudi baca entry ini....



3 comments:

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..