Langkah menuju kejayaan dengan bisnes Tone Excel

15 Februari 2016/Isnin

Assalamualaikum

Hari ni aku tersangatlah baik hati sebab aku nak share dengan korang  macam mana korang nak berjaya dalam bisnes Tone Excel ni...Kalau korang nak baca,baca lah...Kalau tak nak baca pun tenung je lah blog aku nih..Hihihi...

  
Langkah 1
Daftar di website rasmi Tone Excel
  • Layari www.toneexcel.com
  • Log masuk dengan menggunakan nombor Mykad ke dalam ruangan "Login ID" dan 1234 ke dalam ruangan "Password"
  • Isikan maklumat peribadi korang dan selalu kemaskini
  • Anda boleh semak penyataan pendapatan anda dan perkembangan ahli rangkaian anda dari semasa ke semasa.
Langkah 2
Dapatkan maklumat penuh Tone Excel di website berikut :
  • http://hasil100fb.com (Sifu Mazelan Abas)
  • www.autodownlineturbo.com
Langkah 3
Sediakan set lengkap "toolkit" Tone Excel di website berikut :
  • Buku panduan "Buat $$$ Dengan Handphone Anda"
  • Buku Table Talk
  • Sediakan flyer yang mencukupi
  • Pastikan ada stok simkad sekurang-kurangnya sekeping dalam simpanan.
Langkah 4
Lakukan promosi secara berterusan
  • Promosi secara berjumpa terus dengan prospek (offline) atau secara dalam talian (online) di lama sosial seperti Facebook,WhatsApp dan lain-lain
Itu sahaja langkah-langkah yang korang perlu ikut jika korang berminat jadi ahli Tone Excel.Kalau korang berminat nak jadi Tone Excel,korang boleh WhatsApp aku di no 0198020499.Modal untuk join Tone Excel ni adalah serendah RM 90.00 sahaja.Korang hanya bayar sekali dalam seumur hidup korang sahaja...Tidak rugi pun korang join bisnes Tone Excel ni malah bisnes ini akan menguntungkan korang adalah!!

Sesiapa yang nak join bisnes Tone Excel ni boleh whatsapp aku di no 0198020499..


Terima kasih kerana sudi baca entry ini.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..