Blog Nurul Baidurah Dah Kembali

20 Februari 2016/Sabtu

Assalamualaikum

Wahhh,konon ada orang tu semangat betul nak update blog ni padahal orang tu malas-malas nak update blog tapi di update juga blog dia demi pelanggan-pelanggan dia yang tersayang..Hehe..Siapa lah tu pelanggan dia yang tersayang ya??

Okay,pertama-tama sekali aku nak minta maaf sangat-sangat dekat korang sebab 2 hingga 3 hari ni blog aku kurang muncul dengan entri-entri yang baru disebabkan aku sibuk masa tu dan terima kasih juga kepada korang yang masih singgah di blog sedangkan blog ni kurang update entry baru.

Insyaallah,bila aku free aku akan update entry-entry yang berguna untuk korang macam dulu ehh..

Jadi,hari ni aku kembali berblog.Duit pun makin bertambah dekat kaunter dan pelanggan aku pun makin bertambah juga..Alhamdulillah.Lepas ni,aku nak balas balik jejak korang yang pernah tinggalkan jejak korang di butik Blog Nurul Baidurah..Hehe..

Terima kasih kerana sudi baca entri ini.

3 comments:

  1. singgah + follow sini.. :)

    jemput join GA Shawal ^^

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/02/daebakfebruary.html

    ReplyDelete
  2. Lama menyepi ke ni?.... Biasalah blogging ni kekadang ilham tak dtg

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..