SEGMEN : Jom Tukar Bloglist by Lyssasecret.Com

03 Januari 2016/Ahad

Assalamualaikum



Nak join Segmen ni ? 50 blogger yang terawal dan mengikut kesemua syarat akan terpilih ! First come . First serve ! :D

Caranya mudah sahaja !

SYARAT WAJIB





1. Buat SATU entri bertajuk --->  SEGMEN : Jom Tukar Bloglist by Lyssasecret.Com
2 . Kemudian , ikut step seterusnya di blog Lyssa ye ----> http://www.lyssasecret.com/


  • Di ingat kan kembali...segmen ni tak de tarikh tutup yerr...limit sampai 50 orang yang terawal jer yang akan di masukkan ke dalam senarai bloglist Lyssa pada bulan Januari ni..So...cepat-cepat la korang join yerr..
Terima kasih kerana sudi baca entry ini...

2 comments:

  1. BLog walking dari segmen yang sama
    SEGMEN : Jom Tukar Bloglist by Lyssasecret.Com

    PapaG nak invite awak join giveaway yang sedang berlangsung di Papaglamz.com harapnya sudi join yer. Heheheh
    MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..