Koleksi Ariani Memang Bikin Geram!!

07 Januari 2016/Khamis

Assalamualaikum

Pernah dengar tak nama Galeri Ariani ataupun Ariani Ready To Wear??Kalau korang belum tahu atau tak tahu lagi pasal nama Ariani ni,tak tahu la nak cakap apa.Dengar nama Ariani pun dah buat dompet Nurul bergegar-gegar nak beli juga satu dua helai koleksi Ariani.Cisssssss!!

Jadi,start dari hari tu Nurul pun pi intai-intai la di Instagram Ariani RTW untuk melihat koleksi-koleksi Ariani yang memang buat Nurul geram.Mana tak bikin geram nya bila melihat design AVIERA BLOUSE........eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...memang geram...Hahaha...Cantek sangat design nya dan harga pun lawa juga..Hehehe...Korang pun boleh dapatkan AVIERA BLOUSE ni dengan harga RM 169.00 sahaja.

 Cantikkan design AVIERA BLOUSE ni...Kannnn...:)...

Selain AVIERA BLOUSE yang menjadi koleksi Ariani,NASTASIA BLOUSE juga merupakan salah satu daripada koleksi Ariani dan korang pun boleh dapatkan blouse tersebut dengan harga RM149 sahaja...:P...

 Ini lah dia Nastasia Blouse yang Nurul sebut kan tadi...Cantikkan blouse dia..

Ada banyak lagi koleksi blouse yang korang boleh lihat di Galeri Ariani dan juga korang boleh melawat di instagram Ariani RTW.

Blouse dorang semua memang cantik-cantik dan harga nya pun cantik juga :p...Hahahaha...Dan,satu lagi Nurul ingin bagi tahu dengan korang bahawa koleksi tudung dan selendang jenama Ariani juga korang boleh dapatkan di  Ariani RTW.Terdapat banyak sangat pilihan tudung dan selendang yang korang boleh pilih.






Naaa.....itu la dia koleksi tudung dan selendang jenama Ariani.Kalau korang nak beli,korang kena ambil 2 helai dan harganya ialah RM 150 untuk dua helai sahaja...:)...

Selain blouse,tudung dan selendang,TATIANA BASIC PANTS juga menjadi salah satu daripada koleksi Ariani dan korang boleh dapatkan pants tersebut dengan harga RM 119 sahaja...Wowwww...



Gilaaaa!!Memang gilaaaaaa!!Haha...Memang mahal memang cantik memang berbaloi kalau korang nak jadikan koleksi Ariani sebagai koleksi harian korang sebab kain nya adalah sejenis kain yang berkualiti.Bukan kain yang biasa sahaja tau.

Jadi,Nurul suggest kan korang untuk memiliki satu atau dua helai koleksi Ariani.Memang tidak merugikan.Kalau korang yang ada harta sampai tahap tujuh keturunan tu,korang boleh la pajak semua koleksi Ariani tu.Hohohohohohohoho...:p...

Selain daripada yang aku senaraikan seperti di atas tadi,koleksi Ariani yang lain korang boleh lihat di :

Website Online : Ariani Online 
Fan Page : Galeri Ariani 
Whatsapp : 017-698 6808 

 So,Nurul dah pun senaraikan semua website Galeri Ariani untuk memudahkan urusan jual beli korang.Jadi,siapa yang nak memiliki koleksi Ariani,dipersilakan..:)..Dah besar besar tulisan Nurul letak kat situ.Tu pun kalau korang masih tak nampak....erhmm...tak tahu la Nurul nak cakap apa lagi..:P...

Selamat bershopping....!!

Terima kasih kerana sudi baca entry ini...

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..