Pencarian Bloglist January 2015 di Blog Nurul Baidurah

30 Disember 2015/Rabu

Assalamualaikum

Hai korang.Selamat pagi.Hari ni merupakan hari kedua terakhir dalam tahun 2015 dan tidak lama lagi kita akan masuk ke tahun 2016.Pejam celik pekjam celik dah nak masuk tahun 2016 sudah kan.

Jadi hari ini Nurul nak mencari blogger yang ingin memasuki di bloglist blog Nurul Baidurah untuk bulan January 2016 punya.Ini adalah pertama kali Nurul buat pencarian bloglist ni tau!So,Nurul harap biar pun tak ramai yang join untuk masuk di bloglist Nurul nanti,Nurul akan buat juga bloglist untuk kegunaan Nurul juga supaya dapat jalan-jalan pi blog korang kan.Tarikh tamat adalah 31 Disember 2015 jam 11.59 Pm.Jadi,korang yang ingin masuk ke dalam bloglist Nurul cepat-cepat la korang join yer...:)..

Macam mana nak join??Cara-cara nya ialah :

1.Follow blog Nurul Baidurah.Buat satu entry yang bertajuk : Pencarian Bloglist January 2016 di Blog Nurul Baidurah.

2.Letak banner ni kat entry korang dan backlink kan ke entry ini :

3.Dalam entry tu,korang kena nyatakan sebab musabab kenapa korang nak masuk bloglist di blog Nurul Baidurah.

4.Lepas dah habis,korang jangan lupa untuk tinggalkan link entry korang di ruangan komen entry ini sahaja.Entry lain tidak akan dilayan walaupun telah di publish.

Itu sahaja syarat-syaratnya.Senang kan korang nak join.Bukan susah pun :p..

Cepat-cepat lah korang join yer sebab tarikh tamat nya besok yer..Siapa cepat dia dapat !!

Terima kasih sebab sudi baca entry ini...

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..