CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015

10 November 2015/Selasa

Assalamualaikum

Hallu hallu hallu kawan blogger....Hari ni aku ada berita bagus ni mau share sama kamu urang semua hari ni.Erhm....Masih belum terlambat lagi kamu mau join satu contest ni.Sebelum tu,aku akan memperkenalkan apa itu LYNK.MY.

Apa itu LYNK.MY??
LYNK.MY ni adalah satu laman sosial di mana ia nya menyediakan satu servis pemendekkan URL dan memberikan bayaran kepada pengguna mengikut jumlah pelawat.Jika kamu pendekkan URL kamu dengan menggunakan LYNK.MY,kamu juga boleh menjana pendapatan melalui LYNK.MY.Macam mana mau jana pendapatan melalui LYNK.MY ni??Okey...Lepas ni aku kasih cerita...

LYNK.MY juga ada menawarkan dua servis iaitu PUBLISHER dan ADVERTISER.

Apa itu PUBLISHER??

Publisher merupakan penyiar iklan yang tidak dikenakan sebarang bayaran dan kamu boleh menjana pendapatan melalui URL iklan yang telah dipendekkan oleh lynk.my.


Kalau kamu berminat untuk jadi seorang publisher,caranya sangat mudah.Cara nya ialah :
-Kamu misti pigi ke link ini.
-Klik join now.
-Isi kamu punya details dan pilih publisher.
-Lepas tu,tekan button "I Want To Join Lynk".Masa tu juga,kamu misti verify link tu dekat emel kamu.
-Pastikan URL Shortener digunakan dan kamu misti share di lama sosial kamu untuk menjana pendapatan melalui itu.Bila banyak sudah yang klik kamu punya URL tu maknanya banyak juga pendapatan yang kamu dapat.

Itu sedja caranya.Mudahkan!!Then,Advertiser pula.

Apa itu ADVERTISER??

Advertiser ni ialah kamu akan membuat bayaran sebanyak RM10 berkenaan dengan iklan yang ingin dijalankan.Selepas pembayaran dibuat,advertiser akan membuat kempen di lynk.my dan lynk.my akan membantu advertiser untuk menyebarkan kempen kamu.

Seperti biasa,kamu misti join lynk.my dulu sebagai ahli advertiser untuk mengiklankan apa-apa bisnes kamu di lynk.my.


Apa kata kita layan dulu video santik ini....



Best kan video ni...Aku ada satu pengumuman untuk kamu semua..Untuk semua blogger Malaysia...Hihu...

Lynk.My ni telah mengadakan satu contest yang dinamakan CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015.


Syarat-syarat untuk join contest ni kamu boleh klik sini.

Senarai Hadiah :

Top lynkUNDI 
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

Top SEO
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

Top Creative
Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200

50 penyertaan terawal layak menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.

Wauuu...banyakkan hadiah nya.Lumayan!So,kamu bila lagi?Jum lah join sikarang sebab contest ni sampai 27 Disember 2015.Naaa...jadi,kamu diluar sana tu cepat-cepat lah join contest ni..Orang cakap,cuba nasib kunun...:)..

So,itu sedjalah barang bagus yang aku mau kasih share sama kamu.

Papai...

 




19 comments:

  1. salam perkenalan sis..

    smartiesmoo.blogspot.kr

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya di contest review Lynk.my yang lumayan ini

    ReplyDelete
  3. Waalaikumussalam

    MYiDEAKiNi jalan-jalan dari kontes yang sama
    Anyway Good Luck yer...
    Contest Review Lynk.my 2015

    Jangan lupa klik ni juga yer--->LynkUNDI

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya.. Dari segmen yang sama jugak..http://lynk.my/AZv :)

    ReplyDelete
  5. Selamat dan semoga berjaya dalam contest review lynk.my ini.
    Ada usaha...InsyaAllah, akan berjaya.

    ReplyDelete
  6. Salam buat Nurul.... terbaik daripada Nurul. Semoga berjaya.

    Jom Bersama Kita Jayakan
    Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  7. Semoga Berjaya dalam contest ni ya. Jemput singgah di blog saya nanti ya..:-)

    ReplyDelete
  8. Good luck tn.. Aya pun join juga.. Doktor Blogger mencuba nasib..hehe

    Jemput ke sini: Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  9. all the best... semoga berjaya sis:)

    ReplyDelete
  10. Cantik..dan kreatif article anda....semoga berjaya ya...Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  11. Semoga berjaya.. sungguh menarik contest review Lynk.my 2015.

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..