Aku ni blogger ka lagi??

23 September 2015/Rabu

Assalamualaikum


Sedihnya bila aku mau kasih tinggal ni dunia blogger.Tapi,bila di pikir-pikir sampai 2.6 billion kali,rasa sayang juga sama ni blog sebab blog ni boleh dijadikan sebagai tempat mencari kerja di kala keboringan.Kannn...

Last-last,aku kasih cancel la niat mau berenti dalam dunia blogging.Sebab nya banyak benda yang aku mau share di sini cuma teda idea mau buat ayat.Tu jak.Haha..

Erhmmm....apa lagi ya??

Korang masih kenal dengan aku ka lagi??Inshaallah,kalau mood rajin aku keluar aku akan jalan-jalan cuci mata kat blog korang er..

Okey,next time aku akan kasih rajin diri aku untuk berblogging..Hehe..
So,jawapannya aku masih lagi blogger..

1 comment:

  1. Assalamualaikum....

    Jangan di sebut-sebut dengan 2.6Billion tu...nanti kena gam plak...hehehe...

    Jangan lupa LYNUNDI MYiDEAKiNi yer--->Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..