Jom shopping di Nille.Com.My

02 Ogos 2015/Ahad

Assalamualaikum

Hey,aku tau korang kat sini rata-ratanya suka shopping kan.Samalah macam aku.Aku pun suka shopping jugak tau.Hehe.Tapi awal-awal aku nak cakap dengan korang yang aku nak minta maaf lah dengan korang ya sebab nak tak nak aku terpaksa jugak introduce kat korang tentang nile.com.my ni.Kenapa??Sebab nile.com.my ni adalah salah satu website yang menawarkan harga yang paling murah teramat murah pada abad ini.Korang nak tau berapa murahnya?Haaaa...Korang baca entry aku sampai habis.Hehe..

Dalam website nile.com.my ni,ketahuilah bahawa selain pakaian wanita yang ada kat website tu pakaian lelaki juga turut di jual.Selain daripada pakaian-pakaian yanga da,korang juga boleh dapatkan barang perhiasan rumah,barang peralatan sukan,novel dan sebagainya di website nile.com.my ni.Macam-macam ada!

Antara barangan yang sudah aku miliki di website nile.com.my ni ialah :

1.XCTX595 Round Neck Stripe Blouse

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=14882
Harga baju ni aku boleh dapatkan sebanyak RM 22.90.Korang tak percaya?Ha,korang klik jak gambar tu kalau nak tengok harga.Haha.

2.WCWX16342 Bird Design Woman Blouse

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=12876 

Korang boleh dapatkan harga blouse ni sebanyak RM 35.80.Tengok??Murah kan...:).. 

3.WBZ98613 Fashionable Striped Lady Large Capacity Canvas Bag

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=13319 

Haaaa,beg ni pulak korang boelh dapatkan harga sebanyak RM 19.90 jak.Murah kan.

So,itu lah barang-barang yang aku sudah dapatkan di nile.com.my.Serius!Memang murah gila..Bila korang dah tau yang harga barang dekat nile.com.my ni murah-murah belaka korang tidak akan menyesal singgah membeli sebab harga dia murah sangat-sangat.Betul!Cuba dulu baru tahu.Hihi.

Cara penghantaran pula,kalau area Kuala Lumpur dan Petaling Jaya mereka akan hantar melalui door to door.Lepas dapat barang dari nile.com.my tu barulah korang bayar dekat mereka.Wahh..Bestnya.Kalau area Sabah & Sarawak tu,mereka hantar melalui pos laju..:)..


Jadi,korang dah tahu kan apa website yang menawarkan harga-harga barangan yang paling murah abad ni??So,marilah korang usha dekat website nile.com.my..Hehe..Mesti berulang-ulang kali korang nak repeat order lagi.Hehe..

Terima kasih kerana sudi baca entry ini!



Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015

01 Ogos 2015/Sabtu

Assalamualaikum

http://www.lyssasecret.com/2015/08/bloglist-ogos-2015-saya-nak-masuk.html#.Vbzh_rVq3N5 

Blog saya mengenai cerita tentang kehidupan seharian saya,info & tips yang berguna untuk korang.