Info : 5 Perkara Ini Lebih Menyakitkan Dari Putus Cinta

01 Ogos 2015/Sabtu

Assalamualaikum

Perpisahan dalam percintaan pasti amat menyakitkan dan perit apatah lagi jika perhubungan itu telah terjalin sekian lama.Putus cinta bukan bererti segalanya akan berakhir dan rasa sakit yang korang alami tidak sehebat 5 perkara yang akan aku senaraikan ini.

1.Terpijak kepingan logo yang bersepah di lantai


Sakit dia jangan cakap lah,kalau dah terpijak tu mesti rasa nak baling semua kepingan logo tu dekat orang yang bikin panas.Kannnn..Haha...

2.Apabila smartphone korang terjatuh


Ni pun lagi hebat sakit dia lagi-lagi kalau skrin dah pecah atau retak.Lagi-lagi kalau orang yang guna Iphone 6 plus tu.Perghhhhh...Makin tambah la tu sakitnya.Kannn.

3.Kereta korang dicalarkan oleh orang lain


Lagi stress kalau orang yang parking di sebelah kereta kita tu buka pintu sampai tercalar kereta kita.

4.Bila  Gerrard dilayangkan kad merah hanya selepas 38 saat berada di atas padang


Haha.Yang ni cuma peminat Liverpool jak yang paham ni situasi kat atas ni.Hahahaha..Aku sendiri pun tidak paham situasai dia macam mana.

5.Apabila komputer atau laptop korang "crashes" secara tiba-tiba sebelum korang sempat "save" assingment yang diberikan oleh pensyarah korang


Yang ni lagi parah.Korang sudah siap tulis sampai 3000 perkataan ,tiba-tiba laptop buat hal.Sudah lah assingment mau kena hantar esok.Siapa pernah kena macam ni??Hahahaha...





No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..