Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

23 June 2015/Selasa

Assalamualaikum...

http://www.nile.com.my/page.php?cd=101


Hai kalian semua...setelah beberapa hari blog menyepi so hari ni aku kembali mengupdate entry terbaru di blog aku...Dan...entry pasal cabaran The Single Woman's 30 - Day Blogging Challenge! pun masih berjalan dan aku sudah ketinggalan beberapa entry...Hihikss...

Ndak terasa kan yang kita puasa ni sudah hampir seminggu and tinggal 3 minggu je lagi kita puasa...Lepas habis 3 minggu tu,kita raya......*excited sangatt aku nih...*Baju raya korang macam mana??Dah siap ke belum??Kalau aku,baju raya aku tengah siap lah ni..hehewww..

Ok lah...aku kasih pendek ni cerita...sepanjang bulan Ramadhan ni,nile.com.my yang merupakan Website Online Shopping Malaysia akan mengadakan Giveaway untuk semua blogger di luar sana dan hadiah - hadiahnya ialah :

5 x Pemenang Bertuah RM 150 Shopping Voucher Nile.com.my

Jom ramai - ramai kita join bagi memeriahkan lagi Giveaway ni.Aku pun join tau Giveaway ni...Di bawah ni,aku akan senaraikan 5 items yang aku nak daripada nile.com.my.

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=11888

Product: Indentation Woman Bag
Price Meletop: RM7.50
Date: 03/07/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 150 pieces


 Product: Haniya Shoulder Design Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 2.00pm
Quantity: 140 pieces


 
Product: Cardigan/Sweater
Price Meletop: RM9.90
Date: 29/06/2015
Time: start 4.00pm
Quantity: 200 pieces


 Product: Simple OL Flats
Price Meletop: RM9.90
Date: 01/07/2015
Time: start: 11.00am
Quantity: 150 pairs

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=9888



 Product: Travel Durable Backpack Malaysia
Price Meletop: RM19.90
Date: 10/07/2015
Time start: 4.00pm
Quantity: 60 units

1...2...3...4...5...Okeyyy!!Cukup 5 items yang aku nak sangat - sangat barangan daripada nile.com.my.So,lepas tuh nak buat apa pulakk??

Haaaa....Tu diaaa...Soalan yang baguss...

Lepas kita siap buat entry pasal Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015,kita hantar terus entry kita di emel give_away@nile.com.my  berserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Link Blog : 

Nama Penuh :

No.Telefon :

Lepas tu,tekan lah send....Dan...Lepas hantar entry korang dengan nile.com.my tu,korang boleh lah cek result nya di sini.Tarikh tutup untuk korang update entry pasal giveaway ni adalah pada 14 Julai 2014 jam 11.59 pm.

So,pada korang yang nak join giveaway yang awesome ni...Cepat - cepat lah korang join sebelum tarikh tutup.Nanti menyesal korang tak join..Benda free maaa...Sape yang tak nak kannnnn...

Ok.....Tu jeee...Selamat membuat entry giveaway ni dan jangan lupa hantar entry penyertaan korang tu kat emel di atas ya...Nanti korang buat entry pasal giveaway ni lepas tu terlupa nak hantar emel ngan diorang...menangis sambil main tapuk - tapuk di bawah meja nanti...Hihikkss...

P/S : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org....





1 comment:

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..