Kemalasan Nak Update Blog Melanda Diri

24 Mei 2015/Ahad
Assalamualaikum...

Yessss....
Aku sedar yang aku sekarang ni sangat-sangat malas nak update blog...
Macam-macam alasan...
Tiada internet lah....
Tiada idea lah...
Sibuk lah...
update blog ikut mood lah....
Lepas tu bila dah nak update kat blog,idea yang dah tersimpan kat dalam otak ni ah..hilang serta merta.Ambik mu !!
Bila idea dah hilang,errhhmmm....mulalah diri ni malas nak update lagi...
Bila dah malas nak update blog,diri ini pun malas lah nak jenjalan kat blog korang,baca entry-entry terbaru korang...eerrhhmmm...Kadang-kadang tu aku jadi silent rider jer...hihi..
Bila tengok blogger lain yang selalu update entry dorang,aku pun jeles juga sebab macam-macam jak idea yang dorang ada tu dorang akan update kat blog....
Aku dulu pun macam tu jugak....
Bila ada idea nak update kat blog,terus jak update...Tapi,sekarang...Bila idea dah ada nak update blog,aku tangguh-tangguh kan lagi...haaa...
Okey.....
Lepas ni...
Aku akan rajinkan diri aku ni untuk update blog setiap hari...
Kalau ada idea lah...Kalau tak ada idea,tu maknanya menyepi balik lah blog aku..Huhu...

1 comment:

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..