Semester Baru Pun Bermula

7 Januari 2015/Rabu
Assalamualaikum...

Hello!!Hello!!Hello!!
Yeah,now sekarang ni kita dah pun berada di tahun baru 2015 di mana aku pun juga berada dalam semester baru pada tahun ini...

Semester 4 dalam bidang Diploma Teknologi Binaan Bangunan (DBB) adalah semester yang busy.Sebab kebanyakannya semua yang aku pelajari dalam semester 4 ni adalah dalam bentuk amali.Lagi lagi semester ni semester pendek sampai bulan 4 je aku belajar.Last belajar dalam semester 4 ni tarikhnya aku belum tahu lagi sebab belum tengok takwim lagi.

Harap-harap sepanjang aku berada dalam semester 4 ni,dapat lah aku update blog sekali sekala.Tak nak yang macam dulu.Beberapa bulan blog terabai gara gara busy yang sangat sangat busy masa tu.

Doakan saya supaya pada semester ini lagi sukses dari semester yang lepas.Amin.

1 comment:

  1. selamat harungi semster baru. takpe belajar elok2 dulu, pastu baru pikir pasal blog.. kalo taknak belajar kite propose cikgu suh rotan hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..