Kepada student yang nak masuk sem baru yah!

09 Januari 2015/Jumaat
Assalamualaikum...

Fuhhh!!Rasa penat sangat hari ni banyak benda kena buat.Kemas rumah sewa selepas dua minggu bercuti.Yeahh!!Kerja part time di rumah sewa sendiri ketika waktu hujung minggu di rumah sewa sendiri.Rasa nak duduk diam pun tak boleh sebab selagi rumah tu kotor selagi tu lah aku tak boleh duduk diam..cehh..By the way,siapa siapa yang dah tengok result final exam KYS semester lalu tu,tahniah di ucapkan.

  • Pejam celik....pejam celik...lagi beberapa hari lagi nak masuk semester baru kan...
  • Dah masuk semester baru ni...nak tanam azam baru...
  • Tak nak ponteng kelas...
  • Tak nak buat assignment last minute...
  • Tak nak enjoy banyak sangat...
  • Tak nak selekeh selekeh bila pi kelas...
  • Tak nak main makdal makdal...opss...makdal makdal not my type...ok..
Haaahhhh....lepas ni siapa yang nak tanam azam,tanam kat kolej atau university,baru lah tercapai,dari tanam azam kat mulut je...Hehe...

1 comment:

  1. rindu time stdy dlu..punya best kan awal sem bz apply hostel klu xdpt hostel lps tu sewa rumah..dkt ua haha..tp sbulan ja dah abis duit..mlm2 pergi 1b..erkkk

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..