Selamat Bercuti dan Selamat Tinggal...

09 November 2014/Ahad

Assalamualaikum...

Bai bai kawan sekelasku...Bai bai kawan sekolejku...Bai bai housemateku...Bai bai jiran rumah sewaku...dan semuanya lah...Bai bai..

05 November 2014/Rabu
-Paper aku habis pada hari Rabu petang.
-Malamnya jugak aku dah di ambil oleh family aku.

09 November 2014
-Sekarang,tengah cuti semester selama sebulan and now aku sudah pun sampai di kampung dua hari yang lalu.
-Kampung aku nun jauh di KUALA PENYU.Sepa orang SABAH kat sini,mesti tau punya tempat ni kat mana..hihi...
-So,ada banyak masa free ni...bolehlah aku update blog aku macam biasa..

#Pai...pai..

1 comment:

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..