Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

01 Julai 2014/Selasa

Assalamualaikum...

Wahh...Wah...Wah...Ada Contest terbaru lah..Contest ni dari Nile.Com.My.Kalau korang nak join,korang tekan lah banner kat bawah ni...:)..


Kalau aku dapat RM300.00 dari Nile.Com.My tu,masa hari raya nanti aku gunakan duit itu sebagai duit raya untuk tetamu yang datang beraya ke rumah aku nanti dan sekiranya duit itu ada lebih,aku akan belanja keluarga aku makan di tempat yang sedap-sedap seperti di Secret Recipi...InsyaAllah..

Tarikh tutup untuk join contest ini ialah pada 21 Julai 2014,11.59 pm.

Hantarkan link contest korang ke give_away@nile.com.my dan bagi detail korang macam ni =

Raya Giveaway(Nama penuh korang)
a)Link Blog
b)Nama Penuh
c)H/p Nimber

So,kalau korang rasa-rasanya nak join contest ini...jangan ragu-ragu untuk tekan banner kat atas tu ye...

Selamat bercontest...

P/s : Pemenang akan diundi menggunakan random.org.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..