Yang mana satu akan menjadi pilihan ku???

01 Jun 2014/Ahad

Assalamualaikum...
Kalau tak jawab dosa...
Kalau jawab Korang awesome...

Firstly,welcome JUNE...

Yang mana satu akan menjadi pilihan ku?Sama ada,yang ini atau yang itu...??Cer korang tengok kat bawah ni...


1.Plaid Stylish OL Bag.
   Harganya = RM 16.90

Murahkan.Sengaja aku pilih warna purple sebagai permulaan sebab warna purple ni warna kesukaan aku..>_<..
Gambar first ni adalah gambar pilihan pertama aku dalam shopping beg...


2.Korean Stylish Woman Handbag
   Harga = RM 21.90

Erhm....yang ni pilihan kedua aku dalam shopping beg...


3.Stripe Trendy Woman Handbag With Leopard Scraf
   Harga = RM 23.90

Erhm...yang ni pulak adalah pilihan ketiga ku dalam shopping beg...


4.Simple Navy Stripes Bag
   Harga = RM 39.00

Hampir sama jer kan warna beg kat atas ni ngan warna beg Korean Stylish Woman Handbag kan.Cuma yang berbeza nya Simple Navy Stripes Bag ni warna dia kelabu + Hitam + Putih dan Korean Stylish Woman Handbag ni warna dia Hitam + Putih jer..Harga pun berbeza jugak kan...Ini adalah gambar pilihan yang keempat dalam shopping beg.


5.Korean Fashion PU Leather Bow Rhino
   Harga = RM 49.00

Ini adalah gambar pilihan shopping beg aku yang kelima.


6.Cute Bunny Running Out Bag
   Harga = RM 71.00

Ini adalah gambar pilihan aku yang keenam dalam shopping beg.


7.Spring & Summer Candy Bag
   Harga = RM 97.00

Kikikiuuuuu....Ini adalah the last one pilihan aku dalam shopping beg.Nampak macam budak-budak punya beg kan....Lepas tu mahal pulak kan...Tapi,nampak kiut jerr..hehe..

Kenapa aku senaraikan beg-beg kat atas tu berserta harganya?
Sebab = Sebelum masuk sem 3 ni,aku bercadang nak beli beg baru untuk sem ni.Itu sebab nya aku buat pilihan kat atas tu sebab aku ndak tau beg yang mana satu aku mau beli sebab semua beg-beg yang aku kasih senarai kan di atas tu semuanya simple-simple dan harga pun BOLEH TAHAN juga.

Kenapa aku pilih beg yang simple?
Sebab = Aku cuma nak bawa beg tu ke kelas jerr...Bukan nya aku nak bawa beg tu pi shopping.Just nak bawa pi kelas jerr.Aku suka pilih yang simple sebab aku sendiri pun simple jugak orang nya..:p...:)..(perasan nam mampus!!gedik..hehe..)...

Rasa-rasanya,yang mana satu nanti akan jadi pilihan ku yerr?Bingung ni?Kalau aku pilih semua,ndak pa juga bah kan..Hehe..Dari kita saja bah tu...huhu...







No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum...
Bah...Rajin - rajin kamu komen sini..